Damesmode

Eigentijdse damesmode

Ieder seizoen gaan we de uitdaging aan om voor u een nieuwe, verrassende collectie samen te stellen. We gaan voor draagbare eigentijdse damesmode van goede kwaliteit, en hebben een uitgebreid aanbod aan merken.

Onze merken:

&Co Woman – Angels Jeans – Bloomings – Cecil – Dreamstar – Enjoy – Erfo – FOS Amsterdam – Garcia – Inshape
Leona – Mind.Set – NED – Para Mi – Rabe – Red Button – Sensia – Setter – Signature – Sunday – Tom Tailor – Yest

Nieuwe merken!

Garcia

Dit van oorsprong Italiaanse kledingmerk ontwerpt al meerdere tientallen jaren modieuze collecties met een leuke twist. Garcia heeft een neus voor stijl en weet dan ook precies wat mannen en vrouwen graag willen dragen. De collectie van Garcia biedt een ruime keuze uit T-shirts, broeken, vesten en truien gecombineerd met stoere rokjes en mooie jurkjes.

Rabe

Het Duitse kledingmerk Rabe werd opgericht door Albert Rabe in 1920 en wist al snel de rest van Europa te veroveren met kleding die staat voor stijlvol, vrouwelijk en chic. Zij richten zich op de moderne, elegante vrouw die graag sportief en hip gekleed gaat en hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige en zachte materialen.

Para Mi

Para Mi is hét Nederlandse broekenmerk. Bij Para Mi geloven ze dat specialisme leidt tot perfectie. Daarom maken ze sinds de oprichting in 2011 niets anders dan damesbroeken. Deze broeken hebben de juiste prijs-kwaliteitverhouding en zijn altijd herkenbaar aan de pasvormen.

Met broeken als specialisatie, blijven ze trouw aan de slogan “All about the trousers”.