Damesmode

Eigentijdse damesmode

Ieder seizoen gaan we de uitdaging aan om voor u een nieuwe, verrassende collectie samen te stellen. We gaan voor draagbare eigentijdse damesmode van goede kwaliteit, en hebben een uitgebreid aanbod aan merken.

Onze merken:

Cecil – Dreamstar – Enjoy – Erfo – I-coni-K – Je suis Aimée – Leona – Mind.Set –
NED – Setter – Signature – Tom Tailor – Yest – Zerres

Nieuw!

Een vernieuwing van onze winkel vraagt ook om een uitbreiding van onze merken. Daarom hebben wij de volgende merken aan onze damescollectie toegevoegd. Heeft u ze al ontdekt?

I-coni-K

Met een passion for fashion staat I-coni-K voor veelzijdige mode voor iedere vrouw ongeacht leeftijd. Met I-coni-K ben je nooit overdressed, nooit saai, maar gewoon goed gekleed! Mode met een kleine twist, net iets anders dan de rest.

NED Dutch Fashion Design

‘Modieus, comfortabel, stijlvol en draagbaar’, dat zijn de kernwaarden van NED. Prints spelen een grote rol in de vrouwelijke en casual items. De collecties zijn oneindig combineerbaar en geschikt voor iedere gelegenheid.

Je suis Aimée

“Easy going, smart and feminine” dat is waar het bij Je suis Aimée om draait. Een merk met vrouwelijke ontwerpen, stijlvol maar toch ook comfortabel. De winter collectie zit vol met vrouwelijke prints, comfortabele tops, plissé’s en mooie details.