Damesmode

Eigentijdse damesmode

Ieder seizoen gaan we de uitdaging aan om voor u een nieuwe, verrassende collectie samen te stellen. We gaan voor draagbare eigentijdse damesmode van goede kwaliteit, en hebben een uitgebreid aanbod aan merken.

Onze merken:

Cecil – Dreamstar – Enjoy – Erfo – Freequent – I-coni-K – Je suis Aimée – Leona – Mind.Set –
NED – No one else – Oscar & Jane – Setter – Signature – Tom Tailor – Yest – Zerres

Nieuw!

Een vernieuwing van onze winkel vraagt ook om een uitbreiding van onze merken. Daarom hebben wij de volgende merken aan onze damescollectie toegevoegd. Heeft u ze al ontdekt?

Oscar & Jane

De collectie van Oscar & Jane is klein en overzichtelijk. Alle items zijn goed op elkaar afgestemd en perfect voor mix & Match, kenmerkend hierin de kleurrijke prints die ze zelf ontwerpen. Ook werken ze gedurende het hele productie- en verkoopproces op een duurzame manier zoveel mogelijk met natuurlijke stoffen.

I-coni-K

Met een passion for fashion staat I-coni-K voor veelzijdige mode voor iedere vrouw ongeacht leeftijd. Met I-coni-K ben je nooit overdressed, nooit saai, maar gewoon goed gekleed! Mode met een kleine twist, net iets anders dan de rest.

NED Dutch Fashion Design

‘Modieus, comfortabel, stijlvol en draagbaar’, dat zijn de kernwaarden van NED. Prints spelen een grote rol in de vrouwelijke en casual items. De collecties zijn oneindig combineerbaar en geschikt voor iedere gelegenheid.

No One Else

Voor de ondernemende en zelfbewuste vrouw die zakelijk én op een feestje goed voor de dag wil komen is No One Else het merk: vrouwelijk, stijlvol en een tikje speels. Deze ingrediënten komen terug in elk kleding-item.

Je suis Aimée

“Easy going, smart and feminine” dat is waar het bij Je suis Aimée om draait. Een merk met vrouwelijke ontwerpen, stijlvol maar toch ook comfortabel. De winter collectie zit vol met vrouwelijke prints, comfortabele tops, plissé’s en mooie details.