Damesmode

Eigentijdse damesmode

Ieder seizoen gaan we de uitdaging aan om voor u een nieuwe, verrassende collectie samen te stellen. We gaan voor draagbare eigentijdse damesmode van goede kwaliteit, en hebben een uitgebreid aanbod aan merken.

Onze merken:

&Co Woman – Angels Jeans – Bloomings – Cecil – Dreamstar – Elle Riva – Enjoy – Erfo – FOS Amsterdam
Inshape – Leona – Mind.Set – NED – Red Button – Setter – Signature – Tom Tailor – Yest – Zerres – Zoso

Nieuwe merken!

&Co Woman

Wat we doen, doen we al jaren met veel passie. Door onze aderen stroomt fashion-bloed en ons DNA wordt gekenmerkt door gezond verstand en Hollandse nuchterheid. De collectie van &Co Woman wordt ontworpen en ontwikkeld in Nederland, voor de modebewuste vrouw, en vervolgens geproduceerd in Europa.
Met oog voor kwaliteit, zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en heel veel passie.

FOS Amsterdam

FOS-Amsterdam ontwerpt en produceert een collectie die perfect aansluit en voldoet aan de wensen van de moderne vrouw.
Ze is een volwassen vrouw die een actief leven leidt en haar eigen stijl heeft. Ze heeft een druk leven en wil er goed uitzien en kleding dragen die fantastisch, stijlvol en comfortabel is.
FOS-Amsterdam geeft hen precies dat: een modemerk met een comfortabele eigen signatuur, een breed pasbereik van S tot XXL voor een zeer betaalbare prijs.

Bloomings

BLOOMINGS, opgericht in 2012 te  Amsterdam, is een Europees modemerk voor vrouwen, die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode.   
Deze elegante en zelfverzekerde vrouw, leeftijdloos in haar doen en laten, staat volop in het leven en kleedt zich hier naar. Het juiste gevoel is belangrijk, zodat zij zich comfortabel en zeker voelt en dit ook zal uitstralen. 

Red Button

Red Button heeft vooral naam gemaakt als een betrouwbaar en vooraanstaand merk in modische jeans voor de modebewuste vrouw die er goed uit wil zien.
Het merk streeft ernaar het beste product te leveren zonder enig compromis, dit is terug te vinden in onze focus op de perfecte pasvorm en oog voor detail.