Damesmode

Eigentijdse damesmode

Ieder seizoen gaan we de uitdaging aan om voor u een nieuwe, verrassende collectie samen te stellen. We gaan voor draagbare eigentijdse damesmode van goede kwaliteit, en hebben een uitgebreid aanbod aan merken.

Onze merken:

Angels Jeans – Bloomings – Cecil – Dreamstar – Enjoy – Erfo – I-coni-K – Inshape
Leona – Mind.Set – NED – Red Button – Setter – Signature – Tom Tailor – Yest – Zerres – Zoso

Nieuwe merken!

Angels Jeans

Angels jeans is een broekenmerk van Duitse origine met Italiaanse kwaliteit, die al tientallen jaren succes heeft in het maken van broeken. De broeken hebben een ideale pasvorm voor de Nederlandse vrouw en zijn van perfecte kwaliteit. Verkrijgbaar in de vertrouwde pasvormen, maar ook in de nieuwere modellen!

Bloomings

BLOOMINGS, opgericht in 2012 te  Amsterdam, is een Europees modemerk voor vrouwen, die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode.   
Deze elegante en zelfverzekerde vrouw, leeftijdloos in haar doen en laten, staat volop in het leven en kleedt zich hier naar. Het juiste gevoel is belangrijk, zodat zij zich comfortabel en zeker voelt en dit ook zal uitstralen. 

Red Button

Red Button heeft vooral naam gemaakt als een betrouwbaar en vooraanstaand merk in modische jeans voor de modebewuste vrouw die er goed uit wil zien.
Het merk streeft ernaar het beste product te leveren zonder enig compromis, dit is terug te vinden in onze focus op de perfecte pasvorm en oog voor detail.

Zoso

Comfortabele collecties en aandacht voor de klant, dat is de kracht van Zoso. In amper tien jaar tijd is Zoso uitgegroeid tot een succesvol vrouwen modelabel van Nederlandse bodem. Stretch-materialen zorgen voor het comfort en een sportieve uitstraling. Zoso volgt de trends, maar geeft daar een eigen beleving aan. Voorop staat dat de vrouw zich er prettig in moet voelen.