Wonen

Passie voor wonen

Met passie voor het vak verzorgen wij al jaren de aankleding in huis. Voor de stoffering van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.
Na het advies in de winkel, komen we bij u aan huis inmeten, waarna u van ons een passende offerte ontvangt.

Met ons uitgebreid aanbod aan merken, is er voor ieder wat wils.

U kunt bij ons terecht voor:

Gordijnen – Inbetweens – Vitrage – Raamdecoratie – Horren – Tapijt – PVC – Vinyl – Laminaat – Trapbekleding tapijt – PVC traprenovatie


Mart Visser Designs to Decorate

Na het succes van de ‘Mart Visser Carpets’ zet de couturier en kunstenaar zijn passie voor het interieur door met een complete lijn raamdecoratie. Mart Visser heeft de nieuwe collectie ontworpen in samenwerking met Headlam, leverancier voor de woninginrichting. Onder het label ‘Mart Visser Designs to Decorate’ wordt een keuze geboden uit 21 elegante stoffen voor gordijnen en raamdecoratie.  

De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties.

Mart Visser: “De mix & match trend in de mode heb ik toegepast bij de samenstelling van de gordijncollectie. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het uitgebalanceerd kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uni’s. Ook zijn er poedertinten in zowel rose als grijs/blauw tonen. Dat de gehele collectie ‘groen’ geproduceerd is volgens hoogstaande normen en waarden, maakt me heel trots.”  

Onze merken:

Artelux – Bonaparte – Cotap – Copa Home- Hansa – Holland Haag – A House of Happiness – Interstil – Lifestyle by Headlam – Loft79 – Parade – Stappaerts Private Label – Toppoint – Vadain – Viva Floors – Zonnelux